Language Selection

English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
open kayit
onlinekayit tr
banner_kayitliste
yildirim kayit
onlinekayit tr
banner_kayitliste
OBB Logolar




 
Ordu Açıkta Zirve Mücadelesi Kızıştı
Ordu II. Uluslararası Satranç Turnuvasında 3. Gün geride kaldı. Genel kategori favorilerinden turnuvanın en kuvvetli sporcusu GM Mykhaylo Oleksiyenko Rus rakibi IM Sergey Matsenko ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. 5. turda turnuvanın en kuvvetli ikinci sporcusu Ahmed Adly ile karşılaşan büyük usta 1 puan alarak zirve yarışına yeniden ortak oldu. Genel Kategoride 4½ puan ile mücadeleye devam eden 4 sporcu bulunmakta. GM Davit Jojua, GM Mykhaylo Oleksienko, IM Lucian Miron Costin, GM Oleksandr Bortnyk.

Yaş kategorilerinde ise 8 Yaşta Giresun'lu sporcu Cihan Arif Güngör 6 puan, 10 Yaşta Sivas'lı sporcu Giray Kaan Durukan 6 puan, 12 Yaşta Trabzon'lu Sporcu Beril Erden 5 puan, 14 Yaşta Trabzon'lu sporcu Furkan Anıl Sariali 4 puan, 16 Yaşta Ankara'lı sporcu Halit Yavuz İbik 4 puan ve 18 Yaşta Giresun'lu sporcu Cezmi Genç 4 puan alan sporcularımız liderliklerini koruyorlar.






Turnuvanın 4. ve 5. turları arasında yapılan imza etkinliği, Türk sporcular ile Büyük Ustaları buluşturdu. İmza etkinliğinde küçük sporcuların heyecanı gözlerinden okunuyordu.


Ordu Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Merih Yüce tarafından kurulan ekibimiz.


         Turnuvada görev alan ve turnuvanın sorunsuz geçmesini sağlayan küçük sporcularımızın abileri ve ablaları          
  Yunus Emre Türker, Bedirhan Özdemir, Yunus Emre Atiklik, Mustafa Keleşoğlu, Nisa Aksu, Sude Çakır, Yağmur Öztürk, Zeynep Kuralay  Şevval Tiriş, İrem Kurt, Zeynep Baş


Turnuvamızın en iyi şekilde işlemesini sağlayan Turnuva Hakemimiz Merih Yüce, Turnuva Başhakemi Hakan Özgür, Başhakem Yardımcısı Bilge İbrahim Özel ve Turnuva Direktörümüz Zeki Demircan

Turnuva Hakemlerimiz




Fotoğraf Galerisi
 
Turkish Chess Federation © 2014